Kisteherautó bérlés és kisbusz bérlés 4., 5., 6. kerületben Budapesten

Kisteherautó bérlés és kisbusz bérlés 4., 5., 6. kerületben Budapesten

Abban az esetben ha már egy kisebb társaság gyűlt össze, vagy sok csomagot kell szállítsunk, érdemes lehet a kisteherautó bérlés, kisbusz bérlés gondolatával játszani Ezek a kisteherautók és kisbuszok “B” kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek, és modelltől és típustól függően 6-9 személy szállítására alkalmasak. Előnye a kisbuszoknak, hogy belterük hatalmas, a hosszított változatokban akár 9 személy csomagja is bőségesen elfér. Ha ez nem volna elég, az ülések alatt is rendelkezésre állnak helyek a kisebb csomagok szállítására.Gyakorlatilag a gyerek biciklije, fürdőkádja, kismotorja is kényelmesen elfér a kisbuszban. Gazdasági előnyeiről nem is beszélve.

Ajánljuk figyelmébe a kisteherautoberles.co.hu weboldalt, ahol egyszerre kérhet ajánlatot több kölcsönzőtől. Ehhez nem kell mást tennie, mint kiválasztani, hogy milyen járművet szeretne, mennyi időre, hová és hány fővel szeretne utazni, majd ennek megfelelően egy ajánlatkérő kérdőívet kitölteni. A kérdőív valamint annak paraméterei, szűrése alapján már rögtön lehet látni, hogy hány kölcsönzőnek fog kimenni az ajánlatkérés.

Miért előnyös a kisteherautó vagy kisbusz bérlés?

Önnek nem szükséges telefonálgatni, keresgélni, és minden egyes megkeresésnél egytől egyig elmesélni azt, hogy mit szeretne. Mivel a legtöbbször 15-20 kölcsönző a megadott igények alapján megkapja a jól strukturált ajánlatkérést, így nagy az esély arra, hogy Önt telefonon vagy email-en keresik meg a kölcsönzők.

Kisteherautó bérlés költözéshez és bútorszállításhoz hatékonyan – kisteherautoberles.co.hu

Dobozos teherautó bérlés és Kisteherautó bérlés és kisbusz bérlés 4., 5., 6. kerületben Budapesten

Mint tudjuk a költözés nagyon sok stresszel és macerával, apróságok dobozolással és szállításával jár.

Mi a helyzet a nagyobb darabokkal? Itt most nem a zongorára gondolunk, hanem például egy fürdőszoba szekrényre vagy hűtőre ami beleférhet egy családi egyterübe is.

Itt jönnek csak az érdekességek, mint például a hűtőszekrény esetében, amit csak állítva lehet szállítani. Ezek még csak a kevésbé bosszantó dolgok. És arról nem beszélve, hogy kárt semmiképpen sem szeretnénk tenni az autóban. Megsérülhet a kárpit, kitörhet az ablak stb. Ezek nagyon idegesítő dolgok és ráadásul nem is olcsó.

Ilyenkor mi a megoldás?

Kisteherautót kell bérelni.

Ez teljesen egyszerű feladat. Akár néhány perc alatt leadhatja rendelését, melyet 20-25 cég vár és gyorsan valamint kényelmesen tud kisteherautót kölcsönözni.

A rendszerben többféle teherautó típus is megtalálható:

dobozos teherautó (furgon)

ponyvás teherautó

A kisteherautoberles.co.hu szolgáltatása egy ingyenes kényelmi szolgáltatást nyújt az ajánlatkérők részére. Itt közvetlenül kapcsolatba tud lépni a kölcsönzővel, egyeztetikaz árakat és a részleteket.

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk hasznára lesz!

Jó utat, jó költözködést!

Kisteherautó bérlés és kisbusz bérlés 4., 5., 6. kerületben Budapesten

Címke: ,