Emelőhátfalas

16.000 Ft / nap

MárkaIveco Daly
Hengerűrtartalom2800 cm3
ÜzemanyagDízel
Gyártási év2005
VáltóKézi
Átlagfogyasztás13 L
KlímaNincs
Szálítható személyek száma3 fõ
Raktér hossza410 cm
Raktér szélessége210 cm
Raktér magassága210 cm
Kaucio200.000 Ft vagy saját autó

Emelőhátfalas kisteherautó bérlés angol nyelven,

Cégünk jó néhány éve foglalkozik Iveco Daly kisteherautók bérbeadásával, mely idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert. Szavatoljuk, hogy megrendelőinknek. kizárólag kiváló minőségű, és kifogástalan műszaki állapotban lévő kisteherautót adunk bérbe. Ön csak tervezze meg úticélját, és mi adjuk hozzá a megfelelő kisteherautót Budapesten és agglomerációjában.

Átérezzük, ha úgy gondolja, nem egyszerű a döntése. Ugyanis a kisteherautó bérlés egy összetett folyamat. Mi azon vagyunk, hogy dolgát megkönnyítsük, és a pénztárcájának valamint igényeinek megfelelő kisteherautót biztosítsuk számára.

Mi a menete a kisteherautó bérlésnek?

Bármikor közbejöhet olyan szituáció, amikor azonnal meg kell oldani egy feladatot. Ilyenkor hajlamosak vagyunk kapkodni, depresszióba esni, stresszelni. Egy váratlan költözés ronthat kedélyállapotunkon. Ilyenkor idegeskedünk, hogy a nagyobb bútorainkat hogyan szállítsuk el A-ból B pontba, ha nincs megfelelő autónk erre a célra.

Belegondolt már mennyi időt és energiát spórol meg azzal, ha kisteherautót bérel? Nem is gondolnánk, mennyi időt és energiát tudunk megspórolni, ha teherautó bérlésre adjuk fejünket. Nem kell kétségbe esni a vezetést illetően, ugyanis ez teljes mértékben kivitelezhető egy cél által biztosított sofőrrel, így nem szükséges a kaució megfizetése. Mindamellett, hogy költséghatékony és megbízható megoldás ez, könnyen meg tudjuk szervezni, mindenféle stressz nélkül.