Fiat Ducato 2,8 JTD

Teherautó bérlés

16.000 Ft / nap

MárkaFiat Ducato
Hengerűrtartalom2800 cm3
ÜzemanyagDízel
Gyártási év2005
VáltóKézi
Átlagfogyasztás10 L
KlímaNincs
Szálítható személyek száma3 fő
Raktér hossza340 cm
Raktér szélessége180 cm
Raktér magassága186 cm
Kaucio200.000 Ft vagy saját autó

Vállalkozásunk évek óta Fiat Ducato kisteherautók bérbeadásával foglalkozik, mely idő alatt a szakmát illetően számos tapasztalatra tettünk szert. Mi minden megrendelőnk számára, kifogástalan műszaki állapotú és minőségű kisteherautókat adunk bérbe. Önnek csak annyi a dolga, hogy úticélját megtervezze, és mi adjuk hozzá a megfelelő kisteherautót Budapesten és agglomerációjában.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a döntés nem egyszerű, mivel összetett folyamatról van szó, de mi azért vagyunk, hogy megkönnyítsük a dolgát, így részletes leírást adunk kisteherautóinkról. Biztos lehet benne, hogy igényeinek és pénztárcájának megfelelő típusú, teljesítményű és áru kisteherautót fog találni nálunk.

Mi a módja a kisteherautó bérlésnek?

Akármikor adódhat olyan szituáció, amikor azon nyomban meg kell oldani egy adott feladatot. Ilyenkor hajlamosak vagyunk idegeskedni, depresszióba esni, stresszessé válni. A nyugalmi állapotunkat felkavarhatja egy váratlan költözés, hogy miként szállítsuk el a nagy bútorainkat A-ból B pontba, mivel a saját autónk erre nem vagy kissé alkalmas, már ha rendelkezünk saját autóval.

Nem is gondolnánk, mennyi időt és energiát tudunk megspórolni, ha teherautó bérlésre adjuk fejünket. Nem kell kétségbe esni a vezetést illetően, ugyanis ez teljes mértékben kivitelezhető egy cél által biztosított sofőrrel, így nem szükséges a kaució megfizetése. Mindamellett, hogy költséghatékony és megbízható megoldás ez, könnyen meg tudjuk szervezni, mindenféle stressz nélkül.

Magyarországon sokan nincsenek a bérlés menetével tisztában, valamint azzal, milyen szabályokat kell betartani kisteherautó bérlésnél.

Eláruljuk, nagyon egyszerű az egész, valamint megírunk néhány alapszabályt, melyet betartani illik, ha bérautót veszünk igénybe.

Ahhoz, hogy gyorsan menjen a folyamat, érdemes körültekintően átnézni a weboldalon minden fontos információt a kiszemelt teherautóról, azok áráról, tulajdonságairól. Vegyük figyelembe a felhasználási módot.

Nézzük át iratainkat, nem e járt le valamelyik, mivel szükség van jogosítványra, személyigazolványra, lakcímkártyára és TAJ kártyára is. Mielőtt birtokba vesszük az autót, van lehetőség próba útra is. Ha úgy érezzük, nincs meg a kellő rutin, akkor válasszunk kisebbet, és tegyünk azzal is egy próbakört. Így arról is megbizonyosodhatunk, hogy karban van e tartva.

Ha bármilyen kérdése van, bátran keresse fel a céget, akár emailben, telefonon vagy személyesen.  Így meggyőződhet róla, hogy megbízhatóak, és megfelelő szakértelemmel bírnak. Ezután jöhet az adminisztráció és már mehetünk is!