Információk

A minimális bérleti időtartam 1 nap (24 óra), amely a szerződés megkötésekor kezdődik. A bérleti szerződés befejezésekor a járművet az átvételnek megfelelő jó állapotban, tele tankkal kell visszaadni.

A bérleti jogviszony ideje alatt a BÉRLŐ KÖTELES · a gépkocsit rendeltetésszerűen használni,· fedezni az üzemeltetési költségeket,· gondoskodni a legalapvetőbb karbantartásról (hűtőfolyadék, olajszint),· mindig magánál tartani a gépkocsi forgalmi engedélyét,· autópálya matrica vásárlása,· gyorshajtással kapcsolatos bírság-bírságok,· parkolási bírság, bírságok-· A bérleti jogviszony fennállása alatt keletkezett parkolási díj, vagy közlekedési szabálysértés miatti bírság, büntetés megfizetésére a bérlő akkor is köteles, ha a fizetési kötelezettség a bérleti jogviszony megszűnését követően merül fel.

A gépkocsi átadása a bérlő részére műszaki szemle után történik, a gépkocsit a bérbeadó üzemképes, a KRESZ előírásainak megfelelő műszaki állapotban és a szükséges tartozékokkal, tisztán, tele tankkal bocsátja a bérlő rendelkezésére. A bérleti díj tartalmazza a karbantartási, javítási költségeket (gumijavítás kivételével). Meghibásodás esetén kizárólag számla, valamint az esetleges lecserélt alkatrész ellenében téríti vissza a bérbeadó a javítási költségeket. Műszaki hiba esetén, amennyiben a várható javítási díj 5.000, Ft-ot meghaladja, a bérlő köteles a bérbeadónak a javítás megkezdése előtt értesíteni. A bérlő baleset vagy meghibásodás esetén is köteles gondoskodni a gépkocsi biztonságos elhelyezéséről.
Mi kell a bérléshez?

A szükséges és érvényes okmányok megléte, bemutatása:

Útlevél, vagy személyi igazolvány,
lakcímkártya,
minimum B kategóriás jogosítvány
MÓzsa
Trans
HÉTVÉGÉN IS
08:00 – 20:00 óráig
Kisteherautó bérlés
Bérelhető járművek
Tehergépkocsikról
Árak
Információk
Az üzemanyaghiány megtérítendő!
A kölcsönzés további feltétele a 22. év betöltése, 150.000 Ft., illetve 200.000 Ft. kaució kifizetése, vagy letétbe helyezett fedezetként vagyontárgy ( gépjármű kulcs, és forgalmi engedély ).
A kisteherautó bérelhető sofőrrel minden megkezdett óra 2000 Ft. + ÁFA.

A bérleti jogviszony ideje alatt a bérlő további kötelességei! -a gépkocsi rendeltetésszerű használata -az üzemeltetési költségek fedezése -a legalapvetőbb karbantartási feladatokról való gondoskodás (hűtőfolyadék, olajszint), a hatósági iratok gépjárműben való tartása -Az úthasználattal kapcsolatos további költségek fizetése ( autópálya matrica úthasználati díj ) -a bérlés időtartama alatt keletkezett közlekedési kihágások, bírságok rendezése -A bérleti jogviszony fennállása alatt keletkezett parkolási díj, vagy közlekedési szabálysértés miatti bírság, büntetés megfizetésére -a bérlő akkor is köteles, ha a fizetési kötelezettség a bérleti jogviszony megszűnését követően merül fel. A részletes feltételek a szerződésben olvashatóak:
Kaució hiány esetén!
A minimális bérleti időtartam 1 nap (24 óra), amely a szerződés megkötésekor kezdődik.