Mozsatrans

Kisteherautó bérlés Budapest 17. kerület és 18.kerület

Kisteherautó bérlés Budapest 17. kerület és 18.kerület

Kinek ajánljuk a kisteherautó bérlést? Akik éppen költözködnek, esetleg új bútort vásárolnak vagy ha egy családban olyan esemény történik, ahol a kisteherautó bérlése megoldás lehet. A kisteherautó bérlést családok és cégek is igénybe vehetik.
Hogyan lehet kisteherautót bérelni
tájékozódjunk előre lehetőségekről, amelyekkel az ügyintézés lerövidíthető:
autókról
árakról
szolgáltatásokról
szükséges feltételekről
kölcsönzés menetéről
Indulás előtt a szükséges iratok kikészítése és átnézése. Ezek az iratok (belföldre) általában:
TAJ kártya
2 db közüzemi számla vagy telefonszámla
ha az illető külföldi állampolgár akkor az útlevél is kell, illetve cégeknél cégkivonatot és az aláírási címpéldányt
B kategóriás jogosítvány
személyes találkozó, ahol saját maga is megnézheti a bérlő a bérlendő autót. Itt meggyőződhet arról, hogy a balesetmentes közlekedésnek megfelel e. Így ellenőrizheti például a lámpákat és a gumik állapotát is.
A kisteherautó bérlési igény nincs személyes találkozóhoz kötve. Beadható online vagy telefonon is igényünk pontos feltételeit.
Ha van különleges igényünk azt jó időben jelezzük a bérbeadó felé. Ez a kiegészítő szolgáltatásokra is vonatkozik.
Kiegészítő szolgáltatások lehetnek pl.:
biztonsági gyerekülés
GPS
autónavigáció
fedélzeti kamera
tetőcsomagtartó
biciklitartó
hólánc
síbox
cég által biztosított sofőr (itt a kaució fizetése nem szükséges)
Első találkozás csak a konkrét időpontban megbeszéltek szerint. Itt már érdemes az igazolványainkat és a kellő adatokat magunkkal hozni.
A kölcsönzési alapdíjakról előzetesen tájékozódva, annak pontos összegét megtéríteni. Ez lehetséges előreutalással vagy készpénzzel is.Ha online utánanézünk a dolgoknak rengeteg pénzt takaríthatunk meg
Lehetőség van a próbakör megtételére és akár kisebb köbméteres autót is választhatunk, ha nincs kellő rutinunk.
Kezdődik a 24 órás bérlési idő, így kényelembe helyezheti magát és indulhat is.
A 24 óra leteltével várjuk vissza kisteherautónkat. Szeretnénk viszont látni autónkat olyan állapotban és annyi üzemanyaggal ahogyan készhez kapta.
Ha hosszabb időre bérelné azt előre jelezze nekünk. Így akár kedvezményre is jogosult cégünknél. Ezekről bővebb tájékoztatást honlapunkon olvashat.
Igyekszünk a bérlés során a legszínvonalasabb és leghozzáértőbb kiszolgálással segíteni. Az autókölcsönzőknél a kisteherautó bérlés folyamata gördülékeny, átlátható és gyors, illetve költséghatékony. A tévhitekkel ellentétben ma már autót bérelni nem luxus, hanem praktikus és megfizethető módja annak, hogy ki tudjuk deríteni pontosan mire is vágyunk. De ehhez kell az, hogy megbízható forrásból válasszunk.
Ha épp azon gondolkodik, hogy kisteherautó bérlés tekintetében melyik céget válassza akkor mi biztosíthatjuk arról, hogy cégünk az egyik legjobb, topp kategóriás választás a piacon. Ami mellettünk szól, hogy megbízhatóak vagyunk, rugalmasak is vagyunk, és minőségben is élen járunk. Amennyiben minket választ reméljük, hogy minden aggálya elmúlik és rendszeres, visszajáró ügyfelünk lesz.
Ha szimpatikusak vagyunk önnek, akkor nincs más dolga, mint hogy felvegye velünk a kapcsolatot egyik elérhetőségünkön, melyet oldalunkon megtalál.