Bérlés vagy Lízing

Amennyiben érdeklődsz a fent említett témák iránt és szeretnél eligazodni a bérleti, vagy lízing lehetőségek közt, hogy számodra melyik konstrukció lehet a legoptimálisabb, vagy csak egyszerűen többet kívánsz megtudni az adózással és a számvitellel kapcsolatosan akkor jelentkezz be nálunk egy személyes konzultációra. Jelentkezésedet 2018 március 31-ig megteheted. Bízom benne, hogy személyesen is lesz alkalmunk a fent említett témákat átbeszélni, és válaszokkal is szolgálhatok számodra a felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban.

Autókölcsönzés, autóbérlés

Autókölcsönzéssel kapcsolatosan rengeteg tévhit él az emberek fejében. Nehezítő tényező továbbá az, hogy a megbízható és színvonalas szolgáltatást nyújtó kölcsönzők azon fáradoznak évről évre, hogy a veszteségesen, nem megbízhatóan működő cégek mellett is életben tartsák eme iparág iránti bizalmat.

Az előttünk állunk időszak célja, hogy minél inkább a minőségi szolgáltatás nyújtás felé mozduljanak el és a szakma jó hírnevét keltsék. Fontos az emberekben tudatosítani, hogy az autókölcsönzés egy bizalmi alapon működő üzleti tevékenység.

A magyar piacon olyan kölcsönzők találhatóak, melyek nem ritkán 10 éves flottával rendelkeznek. Magától értetődő, hogy ezeket az autókat olcsóbban kínálják, mint a nemzetközi franchise rendszerben működő kölcsönző társaik a fiatalabb, egy két évnél nem régebbi autókat. A nyugati kölcsönzési kultúra jelentősen eltér a hazaitól. A nyugati országokban az ügyfelek teljesen tisztában vannak azzal, hogy a szinvonalas, minőségi szolgáltatást, és szüntelen rendelkezésre állást meg kell fizetni. Az itthoni bérlők és kölcsönzők ennek jelentősségét nem ismerik, vagy szerűen üzleti érdek nem fűzi őket, így ebbe az irányba nem is mozdulnak el, így pedig nagyon nehéz egy iparágat fellendíteni.

Az ügyfelek hozzáállása szintén szemlélet váltást igényel. A kölcsönző személyautó formájában hitelt nyújt, és garanciát is vállal arra, hogy a legkevesebb kényelmetlenséggel a bajban segítségre siet a bérautójával.

Szintén szemléletbeli váltást igényel az ügyfelek hozzáállása. Sokan azt szeretnék, ha olyan egyszerű volna autót bérelni, mint ahogy pizzát is rendelnek online. Autóbérléskor elengedhetetlen, hogy okmányaink meglegyenek és érvényességük is rendben legyen. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy több milliós értéknyújtásról van szó. Ennél a pontnál el is érkeztünk az autókölcsönzés egyik alapfeltételéhez a kölcsönös bizalomhoz. A kölcsönzőknek is muszáj lesz elmozdulni az automatizáltság és az online lehetőségek felé. De még a bankban sem tartanak ott, hogy személyes találkozó nélkül hitelt adjanak, így a legtöbb cég weboldalán csak a bérautó igényt lehet leadni. Online foglalást követően minden bérlő egy ügyfélminősítésen megy keresztül, ahol az okmányok mellett a fizetőképességet is ellenőrzik.